Over ons

Bij LaptopRelife kunt u terecht voor kwalitatief goede gebruikte hardware. U kunt kiezen tussen een ruim assortiment aan refurbished laptops, computers, monitoren en andere onderdelen.

Service

Wij zorgen ervoor dat u als klant krijgt wat u koopt en hier 100% tevreden over bent. daarom staat LaptopRelife garant voor:

  • Lage prijzen
  • Goede Garantie
  • Legale software
  • Ondersteuning

De prijzen bij LaptopRelife zijn gegarandeerd scherp. Harde afspraken / vaste prijzen. De laptops en computers zijn altijd inclusief minimaal 3 maanden garantie. Dit kan op tweedehands producten omdat wij ze aan strenge controles onderwerpen voordat ze worden aangeboden aan u. Optioneel kunt u de garantie zelfs uitbreiden naar 12 maanden.

Bij LaptopRelife koopt u een computer of laptop voor de prijs van een ‘tweedehandsje’ maar met de kwaliteit van een nieuw consumenten model. Dit kan omdat wij tweedehands zakelijke laptops en computers verkopen. In het bedrijfsleven wordt namelijk gekozen voor de beste kwaliteit om zo groot mogelijke zekerheid te hebben. Daarom vindt u bij LaptopRelife alleen maar computers en laptops van de beste merken, tweedehands maar zo goed als een nieuw consumenten model.